Medieomtale

Medieomtale

Passer for:

Deg som vil ha fred, ro og en ren strand.

Pluss:

Ren og pen strand

Krystallklart vann

Delikate toalettforhold

Deilig strandbunn

Brygge med badestige

Flott stupetårn

Minus:

Noe steiner på stranden, lurt med badesko

Beliggenhet: Helt sør på Ulvøya

Adkomst: Hold til venstre i første kryss etter broen. Ta buss 85 eller sykkelen i høysesongen. Få parkeringsmuligheter i området.

Badestranden: Sandstrand med litt stein, knauser, svaberg og gress.

Sanitetsforhold: Separat dame- og herre toalett. Nok dopapir og elektrisk håndtørker. Vaskes flere ganger om dagen. Utedusjer.

Fasiliteter: Betaling for å komme inn på strandområdet. Kiosk i høysesongen. Stupetårn 3 og 5 meter, badeflåte, benker, liten fotballbane, sklie og leker for barn, grillplass ute på odden mot vest, og søppeldunker.

Les hele artikkelen her: Den store strandtesten

 

På sydstranden får de det til

Men ett sted har de fått det til, og det er på Sydstranda på Ulvøya. Hygienefaktoren bidrar sterkt til at denne privatstranden er testens vinner – selv om det også er det eneste stedet du må betale. Sydstranda drives nemlig av det lokale velet, og for å bade og sole deg innenfor gjerdet, må du kjøpe billett.

– Parkeringen er jo gratis, sier John Lausund, som på de beste dagene kan ha så mange som 1000 badegjester inne på området. Fra halv åtte om morgenen og gjennom hele dagen sørger han for at toalettene er rene, at toalettpapir etterfylles, og at området er trivelig å bruke for badegjestene. Han opplever sjelden at folk snur i porten når de oppdager at de må betale for å komme inn.

Les hele artikkelen her: Vi sjekker toalettene kontinuerlig
Sydstranda på Ulvøya får en sekser av Åsmund Klem og Mathias Ebbesen (osloby.no).

FOTO: Trond Bruce Hansen
Sydstranda (Ulvøya)
123456

Beliggenhet: Helt sør på Ulvøya

Adkomst: Hold til venstre i første kryss etter broen. Ta buss 85 eller sykkelen i høysesongen. Få parkeringsmuligheter i området.

Badestranden: Sandstrand, knauser og gress.

Fasiliteter: Betaling for å komme inn på strandområdet. Kiosk med enkle retter. Stupetårn 3 og 5 meter, badeflåte, benker, liten fotballbane, sklie og leker for barn, toalett, utedusj, grillplass ute på odden mot vest, benker og søppeldunker.

PLUSS:
– Deilige bunnforhold, veldig klart vann.
– Store uteområder og flott stupetårn.
– Rene toaletter.

MINUS:
– Ingen minuspunkter

Sydstranda er en perle i byen. Har alt en badegjest trenger. Vi betaler gjerne (25 kroner for voksen, 10 for barn) for rene toaletter og skikkelig badestrandfølelse.